Win kaarten voor Alice Cooper in 013!

AliceCooper_a-2

De vorige keer dat Alice Cooper naar 013 kwam, moest de brandweer uitrukken. Het gebouw stond niet in de fik, maar de vele rook die tijdens het concert vrijkwam deed dat wel vermoeden. Het mag duidelijk zijn: de ‘godfather’ van de shockrock brengt nog altijd genoeg spektakel tijdens zijn shows. Op 4 december keert Cooper terug naar Tilburg en wij mogen kaarten verloten! Lees hieronder hoe je kans maakt.

Guillotines, nepbloed, afgehakte hoofden… niets is te veel voor Alice Cooper, zo bleek wel in december vorig jaar, toen de zanger ook al in deze zaal optrad. Zoals je in ons verslag van die avond kunt lezen, maakte hij er een ontzagwekkende show van, waarbij de nodige klassiekers niet ontbraken: van Elected tot Poison. Ongetwijfeld komen er ook songs van zijn onlangs verschenen nieuwe album Paranormal voorbij. In de komende editie van Lust For Life (vanaf 30 augustus in de winkel) lees je overigens een uitgebreid interview met de shockrocklegende.

Wil jij kans maken op kaarten voor de show op 4 december? Laat ons dan via dit formulier weten wat de drie mooiste concerten waren die jij ooit hebt meegemaakt. Niet alleen verloten we Alice Cooper-tickets onder de inzenders, ook is het goed mogelijk dat je – als je dat wilt natuurlijk – met jouw verhaal in ons blad terechtkomt!

Foto: Bernard Bodt

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*