Win kaarten voor Black Foxxes in De Melkweg!

I’m Not Well, het debuutalbum van Black Foxxes, werd door Lust For Life beloond met een jubelende recensie:De band heeft oor voor pakkende melodieën en weet dat bij zowel scheurende rockers als ingetogen songs toe te passen.” De Britse rockers maakten vorig jaar al indruk op Eurosonic en keren op 11 april terug naar Nederland voor een show in De Melkweg. Lees hier hoe je kans maakt op kaarten!

Black Foxxes werd eerder al uitgelicht door Lust For Life. “Wij zijn een hele eerlijke band, zonder gimmicks of extra sensatie”, vertelde zanger/gitarist Mark Holley in een interview met ons blad. “Onze muziek is oprecht en mensen kunnen zich makkelijk identificeren met de teksten. We doen niet aan gekke dingen zoals synthesizers: als we live optreden, klinkt het nog steeds alsof we in onze scoutinghut aan het oefenen zijn.”

Het powertrio uit Exeter, Devon wist zich met die eerlijke sound al te onderscheiden tijdens festivals als Eurosonic Noorderslag en het Amerikaanse Riot Festival. Op woensdag 11 april staan de mannen in de Upstairs-zaal van De Melkweg en wij mogen 3×2 kaarten verloten! Wil jij die show bijwonen? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Black Foxxes en laat ons weten waarom jij erbij moet zijn!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*