Win kaarten voor Con Brio in Rotterdam, Amsterdam of Nijmegen!

Deze zomer maakte Con Brio nog een waar feestje van een optreden tijdens Bospop. In oktober keert de soul- en funkband terug naar Nederland. Wil jij kaarten winnen voor een show in Rotterdam, Amsterdam of Nijmegen én een exemplaar van het nieuwe album Explorer ontvangen? Lees hieronder hoe je kans maakt!

“Con Brio staat voor positiviteit en vooruitgang”, vertelde frontman Ziek McCartner begin vorig jaar aan Lust For Life. “Wij worden geïnspireerd door de sprankeling van muziek. Dat is waar we voor staan, in de hoop dat het bijdraagt aan meer positieve bewustwording.” In oktober zal de band die positiviteit ongetwijfeld ook weten over te brengen tijdens de concerten in Rotterdam (Lantaren Venster, 10 oktober), Amsterdam (Bitterzoet, 11 oktober) en Nijmegen (Doornroosje, 12 oktober).

“Dit septet uit San Francisco weet soul en rhythm & blues met een sterk eighties-karakter aan funky rock te paren op een manier die volstrekt organisch aanvoelt”, schreef Lust For Life in de recensie van het onlangs verschenen Explorer. De ‘indringende zang’ van McCarter werd geprezen, net als de cover van Nirvana’s Heart Shaped Box: ‘een regelrechte openbaring’. Benieuwd geworden? Hieronder kun je de video van de albumtrack Body Language bekijken.

Wil jij Con Brio live meemaken én het nieuwe album winnen? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Con Brio en laat ons weten in welke zaal jij deze soulsensatie graag zou willen zien!

1 Reactie

  1. jacqueline de Waal 20 september 2018 Reageer

    Super gaaf graag in Amsterdam daar willen we wel heen hoor

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.