Maak kans op kaarten voor Ellen Foley in Zoetermeer!

ellen-foley

Ellen Foley ging de geschiedenis in als de dame die met Meat Loaf het onsterfelijke Paradise By The Dashboard Light zong, maar ook op eigen houtje scoorde ze flinke hits met onder meer We Belong To The Night. De inmiddels 65-jarige zangeres geeft op zondag 19 maart een concert in De Boerderij, Zoetermeer, waar wij 2×2 kaarten voor mogen weggeven!

In 1977 werd Foley bekend bij een groot publiek dankzij de hit Paradise By The Dashboard Light van Meat Loaf, waarna ze zelf ook op nummer 1 terechtkwam met haar single We Belong To The Night (1979). In hetzelfde jaar scoorde ze nogmaals een behoorlijke hit met What’s A Matter Baby. Naast haar muzikale carrière speelde de zangeres ook in meerdere grote Hollywoodfilms, waaronder Tootsie, Fatal Attraction en Cocktail. In 2013 verscheen Foley’s eerste album in dertig jaar, dat de toepasselijke titel About Time kreeg.

Wil jij kans maken op kaarten voor het concert in Zoetermeer op 19 maart? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Ellen Foley en laat ons weten waarom jij bij deze show moet zijn!

7 Reacties

 1. Vandenhende Gino 6 januari 2017 Reageer

  Ik heb in 1979 de LP “Nightout” gekocht , maar heb E.Foley nog nooit live gezien, doordat ze bij mijn weten toen, en tot nog toe ook nooit in Belgie geweest is. Ellen Foley is één van de weinigen die nog niet op mijn concertlijst staat die ik sinds mijn allereerste concert Rory Gallagher in Tielt 1/10/1977(Belgie) bijhoud. De teller staat momenteel op 865. Onlangs nog Bad Company – London O2, in juni naar Aerosmith (Krakau)

 2. Kees van den Bos 6 januari 2017 Reageer

  Hoi Gino, Ellen Foley is de laatste jaren diverse malen (zoek maar eens op YouTube en setlist.fm) in België (en Nederland) geweest. Ze heeft zelfs een Belgische fan die een boek over haar heeft uitgebracht (zoek bij oa. Bol.com Luc Standaert – Stop right there). Ellen heb ik ook nog niet LIVE gezien en dat na 892 concerten bezocht te hebben! Daar komt dan in maart aanstaande eindelijk verandering in. Mijn eerste was overigens Supertramp in Ahoy’ op 3/10/1977 met Chris DeBurgh in het voorprogramma.

 3. jacqueline 8 januari 2017 Reageer

  Ellen Foley is een stukje uit mijn jeugd een geweldig zangeres.
  Zou het geweldig vinden om haar live te zien.

 4. Peggy Palm 8 januari 2017 Reageer

  Ik hoorde bij de gelukkige die naar het Meat Loaf afscheidsconcert 11 mei 2013 kon gaan met mijn partner.
  We hebben genoten van het concert en vooral van Paradise by the dashboardlight natuurlijk.
  Helemaal vooraan, tussen de flauwvallende 40 + vrouwen, een super beleving.
  Patti Russo was een super zangeres, maar onze gedachte gingen toch terug naar Ellen Foley.
  Hoewel ze samen waarschijnlijk nooit meer Paradise by the dashboardlight zullen zingen,
  is het toch een wens om Ellen nog eens live te kunnen zien en horen.

 5. E.v.d.B 8 januari 2017 Reageer

  Geweldige zangeres die jammer genoeg door velen onderschat is. Het lijkt me fantastisch om haar in de ‘intieme’ setting van de boerderij te mogen zien en horen.

 6. ben Oosterwijk 10 januari 2017 Reageer

  Zoals eerder gemaild en fantastische zangeres.
  In het verleden al live gezien in Vredenburg te Utrecht begin jaren 80.
  In het verleden nog onder de vleugels van Ian Hunter volgens mij haar eerste solo album bij CBS.

 7. Jackie van de Rijt 26 februari 2017 Reageer

  Geweldig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*