Win kaarten voor Shakin’ Stevens in TivoliVredenburg!

In de periode rond kerst hoor je hem regelmatig voorbijkomen op de radio met zijn hit Merry Christmas Everyone, maar natuurlijk heeft Shakin’ Stevens tijdens zijn lange loopbaan wel meer flinke hits gescoord. De iconische rock & roller brengt een groot aantal daarvan ten gehore tijdens zijn optreden in TivoliVredenburg op 7 februari. Lees hieronder hoe je kans maakt op kaarten!

In Lust For Life 087, vanaf 19 december in de winkel, vertelt Shakin’ Stevens over zijn kerst-evergreen Merry Christmas Everyone. Dat nummer zal op 7 februari vast niet op de setlist staan, maar dan blijven er nog meer dan genoeg hits over. De lijst met successen die de Britse zanger in de jaren tachtig in Nederland scoorde, is indrukwekkend: This Ole House, You Drive Me Crazy, Green Door, It’s Raining, Oh Julie en zijn duet met Bonnie Tyler (A Rocking Good Way) bereikten hier allemaal de top tien. In Engeland was het succes nog extremer, met 33 noteringen en vier nummer 1-posities. Daarmee behoort Shakin’ Stevens tot de bestverkopende artiesten van de jaren tachtig in Groot-Brittannië.

Op donderdag 7 februari staat Shakin’ Stevens in TivoliVredenburg, Utrecht. Lust For Life mag 2×2 kaarten verloten. Kans maken? Stuur een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Shakin’ Stevens en laat ons weten waarom jij dit concert niet mag missen.

1 Reactie

  1. jacqueline de Waal 21 december 2018 Reageer

    Wauw dat zou echt schitterend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.