Win tickets voor Graspop!

Deep-Purple---Live-2011---03

Met acts als Deep Purple, Rammstein, Scorpions en Alter Bridge heeft de organisatie van Graspop dit jaar weer een aantal van de grootste hardrock- en metalnamen gestrikt. Als mediapartner mag Lust For Life een te gekke actie opzetten: wij verloten namelijk twee dagkaarten! Lees hieronder hoe je kans maakt.

Onlangs werd het programma van Graspop Metal Meeting gecompleteerd met de laatste namen. Van hardrock tot death metal, op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni staat de Stenehei in het Belgische Dessel volledig in het teken van de stevigere muziek. Tijdens deze 22ste editie treden meer dan honderd acts op, verspreid over verschillende podia, waaronder giganten als Deep Purple, Rammstein, Scorpions, Alter Bridge, Europe, Opeth, Blue Ӧyster Cult en Queensrӱche. En dat is dus nog maar een kleine greep: hier kun je het complete programma bekijken.

Dit jaar is Lust For Life voor het eerst mediapartner van het festival en in samenwerking met de organisatie mogen wij twee kaarten weggeven voor een Graspop-dag naar keuze. Winnen? Het enige wat je hoeft te doen, is een mailtje sturen naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Graspop en ons te laten weten welke van de drie dagen je naar Dessel wilt afreizen en waarom. De winnaars krijgen uiterlijk 20 mei bericht.

Foto: Cristel Brouwer
Deep Purple in Gelredome, 2 december 2011

4 Reacties

 1. Djulian Hermes 25 april 2017 Reageer

  Ik zou graag op de vrijdag willen omdat ik graag Rammstein en Epica zo graag op dit terrein zien.

 2. Goossens ludo 25 april 2017 Reageer

  Ik ben 64 geworden en van in mijn jeugd fan van Deep Purple,
  maar nooit de kans gehad om ze live te zien ( door mijn werk
  in de horeca ) dus ik zou zeggen : zaterdag voor Deep Purple !

 3. Jolanda Korsman 16 mei 2017 Reageer

  Zou heel graag mijn man en zoon willen verrassen omdat ze fan zijn van Rammstein ! Dus heel graag voor de vrijdag .
  O wat zouden ze me eeuwig dankbaar zijn ,als ik ze kan verrassen .Weet zeker dat ze allebei een gat ik de lucht springen !

 4. Sandra Timmerman 18 mei 2017 Reageer

  Mijn man is op 16 juni jarig en viert dan zijn 54e verjaardag. Geen mooier verjaardags kado denkbaar dan lekker headbangen bij Rammstein :-)
  Wij zouden dus graag kaartjes voor 16 juni willen winnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*