Win een David Bowie-shirt!

David Bowie

De nieuwe boxset A New Career In A New Town is een imposante verzamelaar die grotendeels in het teken staat van David Bowie’s roemruchte Berlijnperiode. Speciaal naar aanleiding van deze release mogen wij in samenwerking met Warner zes Bowie-shirts verloten! Wil jij een exemplaar winnen? Beantwoord de prijsvraag en maak kans!

Het is al bijna twee jaar geleden dat David Bowie overleed, maar zijn muziek blijft eindeloos fascineren. A New Career In A New Town is de derde release in een reeks luxe boxsets waarin zijn carrière vanaf 1969 aan bod komt. Ditmaal staat de periode 1977-1982 centraal, de jaren waarin ‘The Thin White Duke’ samen met Brian Eno zijn Berlijn-trilogie maakte – bestaande uit Low, “Heroes” en Lodger. Het album Scary Monsters, liveplaat Stage, een nieuwe mix van Lodger, de exclusieve compilatie Re:Call 3 en de Heroes-ep completeren deze doos vol onsterfelijke muziek!

Lust For Life mag T-shirts verloten in de maten L en XL. Stuur om kans te maken een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Bowie T-shirt, met daarin het antwoord op de onderstaande vraag. Vergeet ook niet je NAW-gegevens en de gewenste shirtmaat te vermelden!

A New Career In A New Town is de titel van een song op een van David Bowie’s albums. Op welke plaat kun je dit nummer vinden?

2 Reacties

 1. Andre Leeninga 26 november 2017 Reageer

  Hallo,
  kan de prijsvraag@lflmagazine niet vinden.
  popquiz Bowie, wie zong helden,dus dan hier maar hopende dat hij geaccepteerd wordt zo.
  antwoord is; Till Lindemann onder begeleiding van de band Apocalyptica.

  Groet Andre

 2. Pieter-Paul Goumans 18 december 2017 Reageer

  Hallo, het nummer A New Career In A New Town komt van het album Low.

  Met vriendelijke groet en prettige feestdagen,

  Pieter-Paul

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*