Win kaarten voor Beck in 013!

Het komt niet vaak meer voor dat Beck een clubshow geeft in Nederland, maar dit jaar maakt de unieke Amerikaanse muzikant een uitzondering. Op 4 juni staat hij in 013, Tilburg en wij mogen kaarten weggeven voor deze avond! Winnen? Lees hieronder hoe je kans maakt.

De uiterst veelzijdige Beck Hansen brak in 1994 door met de hit Loser van het album Mellow Gold. Al snel bleek de zanger en multi-instrumentalist niet in één hokje te stoppen. Door de jaren heen experimenteerde hij met genres als rock, hiphop, lo-fi, country, blues, folk en jazz, terwijl hij een uitstekende live-reputatie opbouwde. In 2016 sloot Beck nog het hoofdpodium van het festival Best Kept Secret af en was hij een van de headliners op Glastonbury, maar op 4 juni geeft hij dus een clubshow in Tilburg.

Over zijn optreden op Best Kept Secret 2016 schreef Lust For Life: “Beck is een typische grote undergroundnaam: echte hits scoort ‘ie niet of nauwelijks, maar hij heeft in de loop der jaren door goede platen te maken wel een immense fanbase opgebouwd. Momenteel lijkt de Amerikaan populairder dan ooit (voor het album Morning Phase uit 2014 kreeg hij een Grammy) en dus is het best logisch dat hij anno 2016 de eerste dag van Best Kept Secret af mag sluiten op het hoofdpodium. Dat doet ‘ie met verve: fanfavorieten als The New Polution, Devil’s Haircut, Loser en Sexx Laws worden afgewisseld met materiaal uit zijn hele oeuvre. Er is dus voldoende sprake van afwisseling, want heer Hansen heeft zich nooit willen vastklampen aan een bepaald genre. Eclectisch kun je dat noemen – steengoed is een andere optie.”

Wil jij kaarten winnen voor Becks show in 013? Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Beck. Vergeet daarbij ook niet je NAW-gegevens te vermelden. Succes!

In 2009 startte Beck het project Record Club, waarbij hij en diverse collega’s volledige albums van andere bekende artiesten coveren. Welke plaat van Leonard Cohen kwam daarbij aan bod?

Foto Beck in de Heineken Music Hall 2014: Megin Zondervan

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*