Win kaarten voor Camel in Metropool!

Camel-fans over de hele wereld werden in 2013 blij verrast toen de symfonische rockband aankondigde voor het eerst in tien jaar weer te toeren. Deze en volgende maand treden gitarist Andrew Latimer en zijn collega’s weer op in Nederland, onder meer op 7 juni in Metropool, Hengelo. Wil jij kaarten winnen voor die show? Lees dan snel verder!

De bekendste albums van Camel verschenen in de jaren zeventig. Vooral de drie lp’s die tussen 1974 en 1976 verschenen, gelden als ware progklassiekers: Mirage, Music Inspired By The Snow Goose en Moonmadness. De laatstgenoemde plaat, met fanfavorieten als A Song Within A Song en Lunar Sea, staat op donderdag 7 juni centraal tijdens het concert in Metropool. Daarnaast komen natuurlijk nog veel meer hoogtepunten uit het omvangrijke Camel-oeuvre voorbij.

Wil jij deze avond vol prachtige symfonische rock op 7 juni meemaken? Lust For Life mag 2×2 kaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen, is een mailtje sturen naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Camel en ons te laten weten waarom jij dit concert niet mag missen. Succes!

Foto: Bert Treep (Camel in de Melkweg, 26 oktober 2013)

1 Reactie

  1. Emiel 20 mei 2018 Reageer

    Mooie actie!
    Camel is progrock op zijn best en ze zijn hard op weg naar hun 50-jarige bestaan.
    Heerlijke muziek, dat moet live een belevenis zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.