Win kaarten voor Fischer-Z!

FischerZ

Fischer-Z bestaat veertig jaar en dat wordt gevierd met een Europese tour én een nieuw album! Van 10 tot en met 13 mei staan John Watts en de zijnen in vier Nederlandse zalen en Lust For Life mag voor al deze shows tickets weggeven. Ook maak je kans op een exemplaar van de plaat Building Bridges, die deze maand verschijnt.

Drie jaar nadat Fischer-Z in 1976 werd opgericht, brak de band door met het unieke nummer The Worker, afkomstig van het debuutalbum Word Salad. Het was zeker niet de laatste hit van de Britse formatie rondom zanger/gitarist John Watts. Met de prachtige albums Going Deaf For A Living (1980) en Red Skies Over Paradise (1981) – en daarvan afkomstige singles als So Long en Marliese – ging het succesverhaal verder en inmiddels zijn we al weer toe aan de twintigste langspeler. Building Bridges verschijnt op 31 maart.

Watts staat echter niet alleen met een nieuwe plaat stil bij het veertigjarig jubileum van zijn band. Hij geeft ook meerdere concerten in Nederland. Op 10 mei speelt Fischer-Z in Paard van Troje (Den Haag), gevolgd door optredens in Victorie (Alkmaar, 11 mei), Effenaar (Eindhoven, 12 mei) en Metropool (Hengelo, 13 mei). Wij mogen voor elke show twee kaarten weggeven en er ook nog een exemplaar van Building Bridges bij weggeven!

Winnen? Stuur om kans te maken een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Fischer-Z en laat ons weten in welke zaal je deze legendarische band graag zou willen zien. Vergeet ook niet je NAW-gegevens te vermelden. Succes!

2 Reacties

  1. Dientjuh Jansen 9 maart 2017 Reageer

    wauw super gave winactie ! ik wil er heel graag bij zijn in de Effenaar (Eindhoven, 12 mei)

  2. van erum maria louisa 9 maart 2017 Reageer

    ik kan er niet geraken maar doe toch mee voor de CD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*