Win kaarten voor Garland Jeffreys in Paradiso

Tijdens Pinkpop 2012 werd Garland Jeffreys nog uitgenodigd door Bruce Springsteen om op het podium een duet met hem te zingen, waaruit nog maar eens blijkt dat de rasmuzikant uit Brooklyn geen gebrek heeft aan beroemde bewonderaars. De singer-songwriter staat op dinsdag 17 april in Paradiso en voor die show mogen wij kaarten verloten!

Jeffreys scoorde door de jaren heen hits met onder meer Matador, 96 Tears en Hail Hail Rock ‘N’ Roll. Ook werkte hij samen met beroemde collega’s als Springsteen, Lou Reed, James Taylor en Dr. John. Het komende optreden in Amsterdam vindt 45 jaar na de release van Jeffreys’ eerste soloplaat plaats. Zijn meest recente album 14 Steps To Harlem verscheen afgelopen juni en bevatte een imposante mix van stijlen, waaronder bluesrock, soul en reggae. Voor zijn muziek in dat laatste genre werd hij nog gecomplimenteerd door Bob Marley, die Jeffreys ‘de beste vertolker van reggae in de Verenigde Staten’ noemde.

Wil jij bij de show in Paradiso aanwezig zijn? Stuur dan het antwoord op onderstaande vraag in een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Garland Jeffreys. Vergeet daarbij ook niet je NAW-gegevens te vermelden!

Welk nummer zong Jeffreys samen met Bruce Springsteen tijdens Pinkpop 2012?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*