Win kaarten voor het festival Sjock!

Het Belgische festival Sjock scheidt zich naar eigen zeggen af van de ‘mainstream-waanzin’ en kiest bewust voor rock & roll in de originele betekenis van het begrip. Dit jaar is Gierle dan ook de perfecte locatie voor onder meer MC50 (foto), de supergroep met o.a. MC5-legende Wayne Kramer die er zijn enige Europese show van dit jaar geeft. Wil jij deze drie dagen vol Rock met een grote R niet missen? Lees hieronder hoe je kans maakt op kaarten!

Sjock vindt van 6 t/m 8 juli plaats in het Belgische Gierle, met een opwindend programma vol pure rock & roll. Zo geven onder meer Descendents, Pennywise, Dead Kennedys, Turbonegro en Nick Oliveri’s Death Electric acte de présence. En dus ook MC50, een ware ‘all-star band’ die het vijftigjarig jubileum van de MC5-klassieker Kick Out The Jams viert met een integrale uitvoering van dat tijdloze garagerockalbum! Deze groep bestaat naast Wayne Kramer uit grote namen als Matt Cameron (o.a. Pearl Jam, Soundgarden), Kim Thayil (Soundgarden) en Doug Pinnick (King’s X). Het complete programma kun je hier bekijken.

Wil jij kans maken op 2 tickets? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Sjock en vertel ons waarom jij dit festival niet mag missen.

1 Reactie

  1. chris de haas 30 mei 2018 Reageer

    hier wil ik wel graag naartoe, lekker ouderwets rocken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.