Win kaarten voor soulzanger Steffen Morrison in Metropool!

Met een Edison-nominatie, een hoofdrol in de theaterproductie I’m A Soulman en het nieuwe album Movin’ On op zak geeft Steffen Morrison op zaterdag 19 mei een concert in Metropool. Wil jij van dichtbij meemaken hoe de zanger het oude soulgeluid weer tot leven brengt in Hengelo? Lees hieronder hoe je kans maakt op vrijkaarten!

Steffen Morrison groeide op met de legendarische muziek van soulgiganten als James Brown, Marvin Gaye en Otis Redding, en dus was hij de juiste man voor het theaterstuk I’m A Soulman (gebaseerd op het bijzondere verhaal van platenlabel Stax). De invloeden van de zanger reiken echter verder dan alleen dat ene genre, want hij luisterde ook goed naar onder meer The Crystals, The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Vorig jaar leverde Morrisons ep Just Another Man hem een Edison-nominatie op en inmiddels is er een nieuw album: Movin’ On. De track Takin’ Me Higher kun je hieronder beluisteren.

Wil jij Morrison op 19 mei live zien? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Steffen Morrison en laat ons weten waarom jij dit concert niet mag missen!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*