Win kaarten voor Steve Gadd in Metropool!

Steve Gadd

Drummer Steve Gadd is een van de beroemdste sessiemuzikanten ter wereld, maar zelfs als zijn naam je niets zegt is de kans groot dat je toch muziek van hem in de kast hebt staan. De man die met talloze grootheden werkte geeft op maandag 1 mei een concert in Metropool, Hengelo en wij mogen 2×2 kaarten weggeven!

Chick Corea noemt Steve Gadd ‘the master of creative grooves’ en hij is zeker niet de enige grootheid die met de drummer werkte en vol lof over hem spreekt. Eric Clapton, Paul McCartney, Kate Bush, James Taylor en de Bee Gees zijn slechts enkele namen die met hem werkten. Bekend is ook zijn werk op de hit 50 Ways To Leave Your Lover van Paul Simon en het virtuoze Steely Dan-album Aja. Het was ook Gadd die Simon & Garfunkel in 1981 begeleidde tijdens het legendarische Concert In Central Park.

Op maandag 1 mei komt Gadd met zijn band naar Metropool en die groep bestaat niet uit de minste muzikanten! Ook gitarist Michael Landau, bassist Jimmy Johnson, toetsenist Kevin Hays en trompettist Walt Fowler werkten door de jaren heen samen met verschillende beroemde artiesten. Wil jij kaarten winnen voor deze show? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Steve Gadd en wie weet mogen wij jou blij maken met twee tickets!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*