Win kaarten voor The Dire Straits Experience in de VanzantenHal!

Dire Straits EXP

Toen Dire Straits er in 1995 definitief mee stopte, was het gemis voor de fans groot. Bandleden Chris White en Chris Whitten besloten daarom een tributeband te beginnen, en met veel succes. Op 3 november geven ze een concert in de VanzantenHal, Nieuw-Vennep en wij mogen 2×2 kaarten verloten. Beantwoord de vraag en maak kans!

Toen hij in 2011 gevraagd werd om samen met een paar andere artiesten Dire Straits-liedjes te spelen voor een goed doel, had Chris White nooit gedacht dat ze zonder zanger/gitarist Mark Knopfler op konden treden. Niets bleek minder waar, want samen met Terence Reis, die volgens White de enige is die de sound van Knopfler kan evenaren, vormden hij en mede Dire Straits-lid Chris Whitten The Dire Straits Experience. Inmiddels toeren ze de hele wereld rond om hits als Sultans Of Swing, Private Investigations en Brothers In Arms te spelen.

Wil jij bij het concert van The Dire Straits Experience aanwezig zijn? Stuur dan je antwoord op onderstaande vraag naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Dire Straits Experience. Vergeet niet ook je NAW-gegevens te vermelden.

Wie waren de vier originele bandleden van Dire Straits?

Foto: Steve van Stappen

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*