Win kaarten voor Albert Hammond in Mezz

Albert Hammond

Albert Hammond schreef talloze hits voor andere wereldberoemde artiesten, maar oogstte in de jaren zeventig zelf ook groot succes met singles als The Free Electric Band en I’m A Train. Dit najaar doet de Britse singer-songwriter negen Nederlandse zalen aan, waaronder Mezz in Breda. Voor die show mag Lust For Life 2×2 kaarten verloten!

De zanger was in de jaren zestig al actief als songwriter en als lid van de band The Family Dogg, die in 1969 debuteerde met een album (A Way Of Life) waarop drie van de vier leden van Led Zeppelin meespeelden. De titeltrack werd ook in ons land een grote hit en als soloartiest lukte Hammond dat in de jaren zeventig nog een aantal keer. It Never Rains In Southern California, The Free Electric Band en I’m A Train behoren tot zijn meest onvergetelijke songs. En ook noemenswaardig: de wereldhit The Air That I Breathe van The Hollies werd door hem geschreven (en eerder opgenomen).

Behalve het concert in Mezz op vrijdag 24 november kun je Albert Hammond ook nog zien in Papendrecht (Theater de Willem, 9 november), Venray (Schouwburg, 15 november), Enschede (Muziekcentrum, 16 november), Eindhoven (Muziekgebouw, 22 november), Delfzijl (De Molenberg, 30 november), Leeuwarden (Neushoorn, 1 december), Schiedam (Theater a/d Schie, 7 december), Hoorn (Manifesto, 9 december) en Vlissingen (CCXL, 15 december). Een uitgebreid interview met de zanger lees je in Lust For Life 073, die vanaf woensdag 30 augustus in de winkel ligt!

Stuur om kans te maken op twee kaarten voor de show in Mezz een mailtje met antwoord op onderstaande vraag naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Albert Hammond. Vergeet daarbij ook niet je NAW-gegevens te vermelden.

Hammond schreef The Air That I Breathe (en andere nummers) samen met een andere songwriter. Wat is zijn naam?

Foto: Albrecht Schmidt

2 Reacties

  1. jessica 28 juli 2017 Reageer

    Heerlijk!

  2. C.D.M. poppelaars 28 juli 2017 Reageer

    Heerlijk, terug in de tijd
    Jeugd sentiment.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*