Win kaarten voor America in TivoliVredenburg!

Het was een lange woestijnrit op een paard zonder naam, maar op 20 oktober staat America gewoon weer in TivoliVredenburg. Hoewel de groep tijdens de rit één lid heeft verloren, is dat nog altijd geen reden om hun softrock niet met het publiek te delen. Wil jij daarbij zijn? Beantwoord dan onze prijsvraag!

Sinds 1970 is America één van de ‘founding fathers’ van de softrock. Nummers als A Horse With No Name, I Need You en Tin Man worden met regelmaat nog gedraaid door liefhebbers van de legendarische band uit de jaren ’70. Het drietal Beckley, Bunnell en Peek leerde elkaar kennen als zoons van Amerikaanse luchtmachtleden in Londen. Met hun driestemmige zang braken ze in 1972 door met A Horse With No Name. Vele hits volgden, tot Peek in 1977 besloot de band te verlaten, maar Beckley en Bunnell treden nog steeds samen op.

Hoe ze dat doen? Dat kun jij zelf ervaren. Niet alleen hebben we America gesproken in LFL084, ook mogen wij 2×2 kaarten weggeven. Winnen doe je door antwoord op de volgende vraag te mailen naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. America!

‘I’ve been through the desert on a horse with no name’, maar hoe zou jij hem eigenlijk noemen?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.