Win kaarten voor Jan Akkermans Knight Of The Guitar in De Boerderij

Jan Akkerman
Jan Akkerman staat bekend als een van de beste gitaristen ter wereld en is al vijf decennia een grote factor in de Nederlandse muziekwereld. Om te laten zien hoe veelzijdig de gitaar kan zijn, organiseert hij dit jaar voor het eerst Knight Of The Guitar. Wil jij daarbij zijn? Beantwoord de prijsvraag en maak kans!

Samen met Anton Goudsmit, Leendert Haaksma, Ruben Hoeke en Leif de Leeuw toert Akkerman eind december door Nederland om hun eigen genres te vertegenwoordigen, maar ook om elkaar uit te dagen en vooral goede muziek te laten horen. De gitaristen worden ondersteund door soulzanger Brown Hill, Laurie Akkerman en Jan Akkermans vaste band.

Anton Goudsmit maakte deel uit van de oprichting van New Cool Collective, maar speelt ook in zijn eigen band The Ploctones. Leendert Haaksma is vooral bekend als vaste gitarist van Anouk, maar speelt als studiomuzikant ook mee op albums van Postman en Van Velzen. Ruben Hoeke is dit jaar 25 jaar bluesmuzikant en speelde eerder met Jan Akkerman, Thé Lau en ex-Rolling Stone Mick Taylor. Nieuwkomer Leif de Leeuw werd al benoemd tot beste bluesrockgitarist van Europa en bracht vorig jaar zijn debuutalbum uit met zijn Leif de Leeuw-band.

Wil jij bij het concert in De Boerderij in Zoetermeer aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Jan Akkerman met daarin het antwoord op de onderstaande vraag. Vergeet ook niet je NAW-gegevens te vermelden!

Bij welke Nederlandse volkszanger was Jan Akkerman actief als sessiemuzikant?

Foto: Sander Drooglever

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*