Win kaarten voor Ray Wilson (ex-Genesis) in Metropool!

Ray Wilson 3 foto Bert Treep

Voormalig Genesis-zanger Ray Wilson, ook bekend van de Stiltskin-hit Inside, komt met zijn Genesis Classic Show naar meerdere zalen in Nederland. Kans maken op kaarten voor de show in Metropool op 16 maart? Lees hieronder wat je daarvoor moet doen!

De Schot Ray Wilson maakte in de jaren negentig naam bij de post-grungeformatie Stiltskin, waarvan de single Inside in heel Europa een grote hit werd. In Engeland haalde de band zelfs de nummer 1-positie. Het succesverhaal bleek echter van korte duur, want in 1996 viel de groep uiteen. Wilson startte met het maken van een soloplaat, maar hij werd gevraagd auditie te doen voor het legendarische Genesis. De zanger verving Phil Collins en nam een hele plaat op met de overige leden Tony Banks en Mike Rutherford.

Tijdens zijn komende Genesis Classic-tournee speelt Wilson naast eigen werk ook Genesis-klassiekers van voor zijn tijd bij die band. In Nederland maakt hij zijn opwachting in de volgende zalen: De Kubus (Lelystad, 10 maart), Basiliek (Veenendaal, 11 maart), Parkstad Limburg Theater (Heerlen, 12 maart), CCXL Theater (Vlissingen, 14 maart), Neushoorn (Leeuwarden, 15 maart), Metropool (Hengelo, 16 maart) en Van Zantenhal (Nieuw-Vennep, 17 maart). Lees hier ons verslag van een concert dat Wilson in november 2014 gaf in Cultuurpodium De Boerderij.

Lust For Life mag 2×2 kaarten verloten voor het optreden in Metropool op 16 maart. Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Ray Wilson en maak kans!

Hoe heet het in 1997 verschenen album dat Wilson maakte als zanger van Genesis?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*