Win kaarten voor Razorlight in de Melkweg!

Razorlight is weer helemaal terug! Voor het eerst in tien jaar verscheen onlangs een nieuw album van de band die dikke hits scoorde met onder meer America en In The Morning. Op zondag 3 februari staan de Britse indierockers in de Melkweg, Amsterdam. Wil jij erbij zijn? Lust For Life mag 3×2 kaarten weggeven!

Dat de mannen van Razorlight niet vies zijn van een beetje zelfspot blijkt wel uit de woorden waarmee het nieuwste album van de band opent: ‘Give me a Razorlight album that doesn’t totally suck’. Gelukkig doet het in augustus verschenen Olympus Sleeping dat ook zeker niet. Lust For Life schreef over deze comebackplaat: “Raggende gitaren en Johnny Burrells lefgozertjesvocalen houden de liedjes fel en puntig.” Net zoals in het vorige decennium dus, toen Razorlight met songs als America ware rock-anthems afleverde.

Ook live is Razorlight nog altijd in topvorm. Op zondag 3 februari komt de band naar de Melkweg in Amsterdam, waar de onweerstaanbare, opbeurende songs van toen en nu de revue passeren. Wil jij dit concert bijwonen? Stuur het antwoord op de prijsvraag hieronder naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Razorlight en wie weet mogen we jou blij maken met 2 tickets!

Aan het nieuwe Razorlight-album Olympus Sleeping werkte een lid van de legendarische band The Pretenders mee. Wat is zijn of haar naam?

Foto: Andy Hughes

7 Reacties

 1. Ludo 18 december 2018 Reageer

  Zijn er toffe platenwinkels in België ? Ja natuurlijk ! Onderandere Tony’s Muziekhuis in Geel ! Waarom staan die nooit in LFL ?

 2. Ruud van de Bunt 18 december 2018 Reageer

  Martin Chambers

 3. esther vergunst 21 december 2018 Reageer

  Martin Chambers

 4. Mart j___________klok_________ Klok 22 december 2018 Reageer

  martin chambers

 5. Mart j__________klok__________ Klok 23 december 2018 Reageer

  martin chambers

 6. Mart j____________________ Klok 29 december 2018 Reageer

  martin chambers

 7. m klok 4 januari 2019 Reageer

  martin chambers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.