Win kaarten voor Starsailor in de Melkweg!

Starsailor

De Britpop-explosie bracht eind jaren negentig nieuwe bands die de muziekindustrie van de jaren nul zouden beheersen. Starsailor is één van de bands die samen met onder andere Coldplay een nieuwe golf Britse gitaarbands leidde. Zaterdag 28 oktober staan de heren uit Engeland in de Melkweg, Amsterdam en wij mogen 2×2 kaarten weggeven.

Starsailor werd in 2000 opgericht door bassist James Stelfox en drummer Ben Byrne. Zanger James Walsh kwam later bij de band toen de oorspronkelijke zanger ziek werd. Na een lange zoektocht naar een gitarist nam Walsh die taak op zich en werd de groep compleet met Barry Westhead op keyboards. Dit nieuwe viertal kreeg de naam Starsailor, vernoemd naar het gelijknamige album van Tim Buckley uit 1970. In 2001 kwam het eerste album Love Is Here uit, met de singles Good Souls en Fever, die in het Verenigd Koninkrijk de nummer 2-positie in de hitlijsten behaalde.

De band ging in 2009 tijdelijk uit elkaar, maar kwam in 2015 terug met een Greatest Hits-album dat in Nederland in Paradiso ten gehore werd gebracht. Afgelopen maand verscheen de vijfde plaat All This Life, waarmee de mannen deze maand weer terugkeren naar ons land. Deze keer staan ze in de Melkweg, Amsterdam.

Wil jij bij het concert van Starsailor aanwezig zijn? Stuur dan je antwoord op onderstaande vraag naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Starsailor. Vergeet niet ook je NAW-gegevens te vermelden!

Wat was de oorspronkelijke naam van Starsailor?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*