Win kaarten voor The Doobie Brothers in TivoliVredenburg!

Doobie Brothers

Classic rockband The Doobie Brothers bestaat al vijf decennia, heeft in die tijd veertien studioalbums uitgebracht en is nog niet van plan om te stoppen. Op 6 november geven de heren een concert in TivoliVredenburg, Utrecht en wij mogen daarvoor 1×2 kaarten weggeven.

In het rijtje legendarische classic rockbands staan natuurlijk Fleetwood Mac, Eagles en Chicago, maar The Doobie Brothers hoort daar zeker tussen. De band verkocht wereldwijd meer dan veertig miljoen albums en de klassiekers Listen To The Music, Long Train Runnin’ en What A Fool Believes zijn bij meerdere generaties bekend. Patrick Simmons vertelt daarover: “We hebben hardcore fans die de liefde voor onze muziek doorgeven aan hun kinderen en kleinkinderen. Ze komen vaak na een concert naar ons toe en vertellen dan dat ze door hun vader fan zijn geworden en dat hun eigen kinderen nu ook naar onze muziek luisteren.”

Wil jij bij het concert van The Doobie Brothers aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. The Doobie Brothers en vertel ons waarom jij zo graag dit concert wilt bijwonen. Vergeet daarbij ook niet je NAW-gegevens te vermelden!

1 Reactie

 1. Jos van der Haas 26 september 2017 Reageer

  Even genieten van oude rotten in het vak. Heerlijk om daar bij aanwezig te mogen zijn.

  Groet,
  Jos van der Haas,
  de Boomgaard 18,
  2396 VR Koudekerk aan den Rijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*