Stemformulier: jouw favoriete albums van 2017

Albums 2017

Het jaar is nog niet voorbij, maar we kunnen inmiddels wel stellen dat er in 2017 weer een heleboel mooie platen verschenen zijn. Een overzicht van de favorieten van de redactie lees je in ons winternummer dat op 20 december verschijnt, maar we zijn ook heel erg benieuwd naar jullie mening! Wat waren de drie beste nieuwe albums die je dit jaar gehoord hebt? Laat het ons weten en maak kans op een cd-pakket vol toptitels uit 2017 én een cool Lust For Life T-shirt!

Goed, de nieuwste wapenfeiten van o.a. U2 en Morrissey moeten op het moment van schrijven nog uitkomen, maar toch kunnen we al heel voorzichtig terugblikken op 2017. Belangrijke releases waar dit jaar heel erg naar uitgekeken werd, waren platen van onder meer Foo Fighters, Robert Plant, Roger Waters, The National en Fleet Foxes. Hebben zij de hoge verwachtingen waargemaakt? En door welke andere namen werden we aangenaam verrast?

Om een mooie lezerslijst te kunnen samenstellen, horen we graag wat volgens jou de beste albums van het jaar zijn. Geef hieronder jouw top 3 van platen uit 2017 door en maak automatisch kans op het cd-pakket mét een Lust For Life-shirt!

Jouw nummer 1 (artiest + titel)

Jouw nummer 2 (artiest + titel)

Jouw nummer 3 (artiest + titel)

  

Vul hier je gegevens in:

Naam

E-mail