Stemformulier: jouw meest onvergetelijke concerten

AliceCooper_a-2
AC/DC met Axl Rose in Werchter, de Stones ‘stripped’ in Paradiso, Pearl Jam op Pinkpop 1992, Pink Floyd op het Kralingen-festival… door de jaren heen waren er nogal wat onvergetelijke live-momenten in Nederland en België. Daarom is Lust For Life op zoek naar jouw beste concertervaringen en de verhalen erachter! Vul jouw lijstje in en maak kans op kaarten voor Alice Cooper in 013 op 4 december!

Natuurlijk verwachten we niet dat veel van onze lezers in 1964 The Beatles zagen optreden in Blokker of er in 1968 bij waren toen The Doors zonder de bewusteloos geraakte Jim Morrison moest spelen in het Concertgebouw. Nee, een live-show kan om heel veel verschillende redenen onvergetelijk zijn, bijvoorbeeld omdat er een bijzondere gastartiest het podium opkwam, je er de liefde van je leven tegenkwam of misschien wel omdat je je idool na afloop van de show persoonlijk ontmoette! Of simpelweg omdat de band in kwestie een retestrak optreden gaf waarbij al jouw favoriete songs gespeeld werden.

In de aanloop naar een uitgebreide live-special verzamelt Lust For Life de mooiste lezersverhalen. Wat waren de drie beste concerten die jij ooit hebt gezien en waarom? Vul jouw top drie hieronder in en wie weet lees je jouw verhaal later dit jaar terug in ons magazine en/of win je kaarten voor Alice Cooper!

Jouw nummer 1 (artiest, locatie, jaar)

Waarom was dit voor jou zo'n onvergetelijk concert?

Jouw nummer 2 (artiest, locatie, jaar)

Waarom was dit voor jou zo'n onvergetelijk concert?

Jouw nummer 3 (artiest, locatie, jaar)

Waarom was dit voor jou zo'n onvergetelijk concert?

  

Vul hier je gegevens in:

Naam

Leeftijd

Man/vrouw

Woonplaats

E-mail

Telefoon (niet verplicht)

 Ja, ik vind het leuk als de redactie met mij contact opneemt over mijn ervaringen Nee, liever niet