Christine McVie staat open voor terugkeer bij Fleetwood Mac

Christine McVie
Christine McVie staat ervoor open om definitief terug te keren bij Fleetwood Mac. De zangeres gaf tijdens een gesprek met het Britse tabloid The Guardian aan, dat ze hoopt weer uitgenodigd te worden om de groep te vergezellen.

“Ik vind het leuk om deel uit maken van de band en om muziek te maken met hen,” zegt de bijna vijftien jaar geleden uit Fleetwood Mac vetrokken McVie. “Ik mis ze allemaal en als ze me zouden vragen terug te keren, dan zou ik waarschijnlijk uit mijn dak gaan. Maar voorlopig is dat nog niet gebeurd, dus het blijft afwachten.”

McVie maakte onlangs al een kleine comeback bij de band door aan te treden als gast tijdens twee optredens in de Londense O2 Arena. Daar zong ze mee met het nummer Don’t Stop, een van de grootste Fleetwood Mac-hits uit de periode van McVie. In de aanloop naar de shows in de Engelse hoofdstad had ze in ongeveer dezelfde bewoording al aangegeven er open voor te staan om weer met hen het podium te beklimmen. “Als ze mij vragen, zal ik spelen.”

John McVie
De Brits-Amerikaanse formatie kwam vervolgens na een ronde door Groot-Brittannië zonder de zangeres naar het vaste land van Europa en deed tot twee keer toe de Ziggo Dome aan. Maar ondanks de afwezigheid van McVie hadden de Nederlandse fans nog geluk, want de tweede show in Amsterdam is voorlopig nog altijd hun laatste optreden geweest. Momenteel ligt de tour stil, omdat John Graham McVie behandeld wordt aan kanker. Het Oceanische gedeelte van de concertreeks is daardoor in het water gevallen.

Gelukkig had Christine ook positief nieuws over haar voormalig echtgenoot. “Het gaat goed met hem. Hij wordt momenteel behandeld in Los Angeles en ze waren er snel bij. Ik verwacht dat hij binnen een paar maanden weer de oude is.”

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.