Deep Purple in juni naar de Ziggo Dome

deep-purple

Als onderdeel van The Long Goodbye Tour geeft Deep Purple op vrijdag 2 juni een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. Volgend jaar verschijnt ook een nieuw album van de hardrocklegendes: InFinite.

Deep Purple bestaat tegenwoordig uit zanger Ian Gillan, bassist Roger Glover, gitarist Steve Morse, drummer Ian Paice en toetsenist Don Airey. InFinite is het twintigste album van de band en werd geproduceerd door Bob Ezrin, bekend van zijn werk met o.a. Alice Cooper, KISS en Pink Floyd. In het onderstaande filmpje kun je alvast een kort voorproefje beluisteren van de plaat, die overigens nog geen exacte releasedatum heeft. Glover meldde eerder wel dat fans de nieuwe muziek ‘vroeg in de lente’ kunnen verwachten.

In april dit jaar kreeg de band een langverwachte Rock & Roll Hall Of Fame-inhuldiging, samen met onder meer Cheap Trick, Chicago en Steve Miller. De komende Deep Purple-tournee heet The Long Goodbye, maar het is nog niet duidelijk of de heren inderdaad van plan zijn om er na deze shows een punt achter te zetten, zoals de titel wel doet vermoeden.

De voorverkoop voor het Ziggo Dome-concert start aanstaande dinsdag 13 december om 10.00 uur.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.