Guns N’ Roses in juli 2017 naar Goffertpark

Guns-N-Roses---Live-2012---01

Er waren de afgelopen tijd al geruchten over een Europese tour van Guns N’ Roses, maar nu is het dan eindelijk bevestigd: op woensdag 12 juli geeft de band een concert in het Goffertpark in Nijmegen!

De show in Nijmegen maakt deel uit van de Not In This Lifetime Tour, waarbij oorspronkelijke bandleden Axl Rose, Slash en Duff McKagan voor het eerst in lange tijd weer samen het podium delen. Gitarist Izzy Stradlin en drummer Steven Adler zijn er niet bij, maar die laatste verzorgde tijdens eerdere concerten van de tournee wel een gastoptreden. Naast de ‘reünie’ van GN’R was Axl Rose afgelopen zomer ook te zien als frontman van AC/DC, nadat zanger Brian Johnson moest afhaken vanwege gehoorproblemen.

In 2016 verkocht de Not In This Lifetime Tour van Guns N’ Roses al meer dan twee miljoen tickets, waarmee de band de meest succesvolle rocktournee van het jaar op zijn naam heeft staan. De voorverkoop voor de show in het Goffertpark start aanstaande vrijdag om 10.00 uur. Tijdens het Europese gedeelte van de concertreeks staan de rockers overigens ook in België: op 24 juni 2017 kun je ze zien op TW Classic in Werchter.

Foto: Luuk Denekamp
Guns N’ Roses in Ahoy, 4 juni 2012

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.