Guns N’ Roses in 2018 naar Goffertpark en Graspop

IMG_4617_GNR_WB_900

Wie dacht dat Axl Rose en Slash dit jaar voor het laatst samen op een Nederlands podium stonden, heeft het mis. Op 4 juli 2018 komt Guns N’ Roses weer naar het Goffertpark in Nijmegen, waar de band afgelopen juli ook al optrad. Ook zijn de hardrockers bevestigd voor het Belgische festival Graspop.

De shows in Nederland en België maken deel uit van de Not In This Lifetime Tour, die Guns N’ Roses eerder dit jaar dus ook al naar Nijmegen bracht. Bijzonder aan deze tournee is dat zanger Axl Rose, gitarist Slash en bassist Duff McKagan voor het eerst sinds 1993 weer samen optreden. Van een complete reünie van de klassieke bezetting is echter geen sprake, want gitarist Izzy Stradlin en drummer Steven Adler zijn niet van de partij.

Afgelopen zomer stond Guns N’ Roses in een uitverkocht Goffertpark, waar de band drie uur lang optrad en ook een bijzondere gastartiest verwelkomde op het podium: AC/DC-gitarist Angus Young. Daarover schreef Lust For Life: “De samenwerking is voor sommigen misschien niet zo’n verrassing, want onlangs stond Young ook al met Guns N’ Roses op een Duits podium en hij woont natuurlijk in de buurt van Nijmegen. We worden getrakteerd op niet alleen Whole Lotta Rosie, maar ook op Riff Raff, en plots lijken er voor het eerst niet enkele solisten op het podium te staan, maar een echte band.”

De kaartverkoop voor de show in het Goffertpark start donderdag 16 november om 10.00 uur.

Foto’s: Mitchell Giebels
Guns N’ Roses in het Goffertpark, 12 juli 2017

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.