Jeff Lynne’s ELO in september naar de Ziggo Dome

ELO1 foto Bert Treep

Jeff Lynne en zijn Electric Light Orchestra komen op donderdag 27 september 2018 weer naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Deze show is onderdeel van de Europese tournee die volgend jaar van start gaat in Stockholm.

Het in 1970 opgerichte ELO schreef muziekgeschiedenis met hits als Can’t Get It Out Of My Head, Don’t Bring Me Down, Livin’ Thing en natuurlijk het welbekende Mr. Blue Sky. Lynne verkocht meer dan 50 miljoen albums wereldwijd. Ook was hij onderdeel van de supergroep The Traveling Wilburys, met verder Bob Dylan, Tom Petty, Roy Orbison en George Harrison. Op 17 november verschijnt een gloednieuwe ELO-dvd: Wembley Or Bust, een registratie van een concert voor meer dan 60.000 mensen.

Lust For Life schreef over het concert van Jeff Lynne’s ELO op 16 mei 2016 in de Ziggo Dome: “Eigenlijk is er niks veranderd. De muziek klinkt vertrouwd en ook Jeff Lynne zelf verschilt optisch nauwelijks van zijn 35 jaar jongere ik. Kortom: als er één concert is waarbij we ons mogen veroorloven de clichés “terug in de tijd”, “feest der herkenning” en “als vanouds” te gebruiken, dan is het wel vanavond bij Electric Light Orchestra. En daar is helemaal niks mis mee. Integendeel!”

De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome start aanstaande vrijdag 17 november om 9.00 uur.

Foto: Bert Treep
Jeff Lynne’s ELO in de Ziggo Dome, 16 mei 2016

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.