Judas Priest brengt eerste nummer van nieuw album uit

Judas-Priest-_-2013

Judas Priest heeft de eerste track van het aankomende album Redeemer Of Souls uitgebracht. Het gelijknamige nummer is hieronder te beluisteren. Het album komt uit op 11 juli en is de opvolger van Nostradamus uit 2008.

De band vertelt: “We draaien op volle toeren en we zijn klaar om The Priest nog een keer los te laten op de metalfans van over de hele wereld.” Eerder liet zanger Rob Halford al weten dat het een heavy album wordt. “Iets waarvan we denken dat onze fans het zeker kunnen waarderen. We weten dat we een reputatie hoog hebben te houden en we denken dat we er een sterk en stevig album van moeten maken. Daarom vullen we het met alles wat iedereen zo goed vindt aan Judas Priest.”

Op Redeemer Of Souls speelt nieuwe gitarist Richie Faulkner mee. Hij vervangt K.K. Downing, die in 2011 uit de band stapte. Daarover zei Halford vorig jaar tegen BraveWords: “Ik denk dat wat we nu doen belangrijk is voor Priest, voor onszelf, de band. Wanneer het album klaar is, zal het een waardige metalplaat zijn, die relevant is als opvolger van Nostradamus. We zijn hard aan het werken om er een heel sterk heavy metalalbum van te maken.”

De albumhoes van Redeemer Of Souls is alvast te zien in de onderstaande video:

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.