Judas Priest komt met nieuw album in 2014

Judas-Priest-_-2013

Judas Priest wenste fans via Facebook een wel heel prettige Kerst toe met de mededeling dat de band in 2014 met een nieuw album zal komen. 

“We wish all of our fans a great Christmas and a very metal New Year! We will be releasing a new album sometime in 2014 so stay tuned”, aldus het bericht van Judas Priest op Facebook.

Eerder dit jaar liet zanger Rob Halford al weten druk bezig te zijn met de opvolger van Nostradamus (2008): “Het schrijfproces is klaar. Nu is het tijd voor het miniteuze proces van het juist hebben van elke noot, elke nuance in de vocalen en elk klein detail. Alles moet goed zijn. We zijn nog steeds bezig de instrumenten op te nemen. Het is erg intensief werk maar daarom niet minder leuk “, vertelde hij deze zomer tegen Billboard.

“Het wordt een heavy album. Iets waarvan we denken dat onze Priest-fans het zeker kunnen waarderen. We weten dat we een reputatie hoog hebben te houden en we denken dat we er een sterk en stevig album van moeten maken. Daarom vullen we hem met al het goede wat iedereen zo goed vindt aan Judas Priest.”

Wanneer het album precies zal verschijnen is nog niet bekend. De band is op dit moment bezig met het afronden van de opnames. Halford heeft ook toegezegd weer te gaan touren met de band, of daar ook een Europese tour aan zal hangen, heeft hij niet laten weten.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.