Liam Gallagher wil Oasis-reünie

Oasis

Als het aan Liam Gallagher ligt komt Oasis snel weer bij elkaar, ondanks de nog steeds niet al te beste verstandhouding met zijn broer. In een nieuw interview richt de zanger zich tot Noel: “Laten we het doen, want de fans willen het.”

Tijdens een gesprek met het blad Q vertelt Liam dat een reünie van zijn oude band zeker gaat plaatsvinden. “Ik geloof dat Oasis weer zal herrijzen en dat het glorieus zal zijn als het echt voor de fans gedaan wordt. Noel, laten we het doen, want de fans willen het. Laten we één jaar toeren, we zullen knallen. Mijn koffers zijn nog steeds gepakt sinds de laatste tour, dus ik ben er helemaal klaar voor.”

Toch beseft de ook van Beady Eye bekende zanger dat hij nog altijd niet bijzonder goed overweg kan met zijn broer. “Denk je dat ik graag met Noel in een band wil zitten? Hij vindt dat ik moet veranderen… Als de man me niet terug in de band wil, dan wil ik zelf ook niet. Ik wil niet in een band zitten met iemand die mij niet wil”, aldus Liam in hetzelfde interview.

In oktober gaat de nieuwe Oasis-documentaire Supersonic in première. De film volgt de carrière van de Gallagher-broers van de oprichting tot het uiteenvallen van de band in 2009. Liam en Noel werkten allebei mee aan het project. Momenteel toert die laatste met zijn band High Flying Birds. Afgelopen zaterdag stonden zij op het festival Lowlands.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.