Neil Diamond in september naar Ziggo Dome

Neil Diamond

Op zijn 76ste verjaardag heeft Neil Diamond een nieuwe reeks concerten aangekondigd en op zaterdag 23 september komt hij naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Met deze tournee viert de zanger zijn vijftigjarig jubileum als artiest.

Niet alleen met de tour wordt stilgestaan bij het feit dat Diamond, bekend van hits als Sweet Caroline, I Am… I Said en Beautiful Noise, al een halve eeuw in het vak zit. Voorafgaand aan de show in Amsterdam verschijnt op 31 maart namelijk het album Neil Diamond: The 50th Anniversary Collection. Daarop staan vijftig hoogtepunten uit zijn oeuvre, gekozen door de artiest zelf. Ook het bijbehorende boekje werd door hem samengesteld.

In juni 2015 stond Diamond ook al in de Ziggo Dome. Over dat concert schreef Lust For Life: “Het publiek kreeg in de Ziggo Dome wat het redelijkerwijs van Neil Diamond had mogen verwachten: een feestelijke avond met een levende muzikale legende. Wat strammer, soms wat kortademig, maar verder goed bij stem. Een geoliede band en een vlootschouw van vakkundig gemaakte songs. Maar vooral: een legende.”

De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

1 Reactie

  1. Martin Coolen 25 januari 2017 Reageer

    Mooi dat Neil Diamond naar het Ziggo Dome komt vanwege zijn 50 jarige artiesten jubileum.
    Hopelijk besteed U dit jaar ook aandacht aan zanger/componist PAUL ANKA, die viert dit jaar zijn 60 JARIG ARTIESTEN JUBILEUM. Op 2 juli 1957 werd zijn Wereldhit DIANA gereleased.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.