Neil Diamond volgend jaar in Ziggo Dome

Neil Diamond

Singer-songwriter Neil Diamond geeft op 25 juni 2015 een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van een Europese tournee die in juni start in Keulen en een kleine maand later eindigt in de O2 Arena in Londen. De voorverkoop voor het concert start vrijdag om 10.00 uur.

Op de setlist staan zowel klassiekers als nieuwe songs van de gloednieuwe plaat Melody Road die 21 oktober verschijnt. Melody Road is de opvolger van het succesvolle in 2008 verschenen Home Before Dark, het laatste album dat origineel materiaal van de zanger bevat. Die cd bereikte de eerste plaats in Amerikaanse hitlijsten. Op de nieuwe plaat staan twaalf nummers, waarvan The Art Of Love al online te beluisteren is.

In totaal bevat het omvangrijke oeuvre van inmiddels 73-jarige Diamond maar liefst zestien top 10-albums en 37 top 40-singles in de VS. Enkele bekende hits van de zanger zijn If You Know What I Mean, Sweet Caroline en Yesterday’s Songs. Voor zijn werk heeft hij onder andere een Grammy Award en een Golden Globe gewonnen.

1 Reactie

  1. Desiree Brands 23 november 2017 Reageer

    The trole is not soft,Leslie loosing is winning D.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.