Nieuw nummer van Coldplay te beluisteren

_MG_4641_Coldplay_23062016_Arena_Mitchell_Giebels_WB_900

Coldplay is terug met een nieuw nummer! Hypnotised maakt deel uit van een in juni verschijnende ep met vijf tracks, die we volgens de band moeten zien als een ‘sister release’ van het album A Head Full Of Dreams (2015).

De ep, Kaleidoscope getiteld, wordt op 2 juni uitgebracht en bevat naast Hypnotised ook de songs All I Can Think About Is You, A L I E N S, Miracles 2 en Something Just Like This, een samenwerking met het dj-duo The Chainsmokers. Het plaatje wordt door Chris Martin een ‘nieuwe non-single’ genoemd en dient dus als aanvulling op het nummer 1-album A Head Full Of Dreams, dat in december 2015 verscheen.

Ter promotie van dat album gaf Coldplay vorig jaar juni concerten in de Amsterdam ArenA. Over de eerste show schreef Lust For Life: “Stop zeventigduizend man in een stadion, geef ze allemaal een knipperend armbandje, schiet wat confetti de lucht in en je weet: je organiseert het mooiste feest van hun leven. Coldplay’s A Head Full Of Dreams-tour zorgt voor de kleurrijkste show die je ooit zult zien. Een caleidoscopische celebratie van het leven. Je weet eigenlijk op voorhand al dat je geen slechte show gaat meemaken, want Coldplay is de grootste band ter wereld op dit moment.”

Beluister het nieuwe nummer Hypnotised in de lyric video hieronder.

Foto: Mitchell Giebels
Coldplay in de Amsterdam ArenA, 23 juni 2016

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*