Nieuwe namen voor Bospop 2016: Elvis Costello, Counting Crows, DeWolff en meer

Elvis Costello

Er zijn zes nieuwe namen aangekondigd voor Bospop 2016! Elvis Costello, Counting Crows, DeWolff, The Howlin’, Midas en The BossHoss maken het festivalprogramma bijna compleet.

Eerder werden onder meer Santana, Seal, Roxette, The Waterboys en Walter Trout bevestigd voor het festival, dat op zaterdag 9 en zondag 10 juli plaatsvindt op het Evenemententerrein A2 Weert Noord in het Limburgse Weert. Ook Elvis Costello behoort tot de grote namen tijdens de komende editie. De invloedrijke singer-songwriter stond in oktober 2014 nog solo in Carré, maar op Bospop speelt hij weer met zijn vaste begeleidingsband The Imposters.

Vorige week werd de komst van Counting Crows, bekend van hits als Big Yellow Taxi en Mr. Jones, al bevestigd door de organisatie. Adam Duritz en de zijnen maken hun opwachting op de tweede Bospop-dag. Daarnaast behoren ook de Limburgse bluesrockband DeWolff, de blues- en soulformatie The Howlin’, de Duitse countryband The BossHoss en de jonge singer-songwriter en gitarist Midas tot de bijna dertig acts die in juli naar Weert afreizen.

Met deze zes nieuwe acts zijn bijna alle namen bekend. Het programma wordt binnenkort compleet gemaakt.

Foto: Willem Schalekamp
Elvis Costello in Carré, 22 oktober 2014

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.