Nieuwe namen voor Bospop: o.a. Therapy? en Stevie Nimmo Trio

therapy

De organisatie van Bospop heeft nieuwe namen aangekondigd voor het festival, dat op 8 en 9 juli plaatsvindt in het Limburgse Weert. Met de bevestiging van Therapy?, Stevie Nimmo Trio, Tyler Bryant & The Shakedown en Delv!s is de line-up bijna compleet.

Therapy? scoorde in 1995 een grote hit met de Hükser Dü-cover Diane. Die ballad is niet heel representatief voor de rest van het werk van deze Ieren, want albums als Troublegum (1994) staan vooral in het teken van heavy alternatieve rock. Bluesrocker Stevie Nimmo maakte eerder al naam als lid van The Nimmo Brothers, maar bracht vorig jaar zijn goed ontvangen tweede soloalbum Sky Won’t Fall uit. Op Bospop treedt hij op met zijn Stevie Nimmo Trio. Verder zijn ook rootsrockers Tyler Bryant & The Shakedown en de Belgische blueszanger Delv!s toegevoegd aan het Bospop-programma.

Eerder bevestigde acts voor de 37ste editie van het festival zijn onder meer Madness, Beth Hart, Supertramps Roger Hodgson, The Pretenders, Doe Maar, Wolfmother en Dropkick Murphys. In totaal treden 26 artiesten op, verspreid over twee podia. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Lees hier ons verslag van de vorige editie van Bospop.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*