Supersonic Blues Machine brengt nieuw nummer uit

Supersonic Blues Machine

Supersonic Blues Machine brengt op 20 oktober de nieuwe plaat Californisoul uit. Dit is het tweede album van de band, want in 2016 verscheen al het debuut West Of Flushing, South Of Frisco. De bijbehorende eerste single L.O.V.E is vandaag uitgebracht en kan je hieronder beluisteren.

De bluesrockband, opgezet door Lance Lopez, Fabrizio Grossi en Kenny Aronoff, maakte vorig jaar zijn debuut. Nu, een jaar later komen ze alweer met een nieuw album, waaraan is meegewerkt door onder anderen Steve Lukather, gitarist en zanger van Toto, en Billy Gibbons, de leadgitarist van ZZ Top. Volgens Fabrizio Grossi is Californisoul precies wat dit album is: “Het is de verloren soundtrack bij een roadtrip van Los Angeles naar San Francisco in 1971!”

Supersonic Blues Machine werkt graag met andere artiesten samen. Aan dit album is namelijk ook meegewerkt door gitaristen Eric Gales, Walter Trout en Robben Ford (die laatste speelde ook voor Miles Davis). Fabrizio Grossi heeft daar zo zijn redenen voor: “We zijn allemaal vrienden en vinden het super om samen te werken. De meeste van hen geven geen lessen, dus dit is onze enige manier om de geheimen te leren en ze zijn natuurlijk een bron van inspiratie.”

Supersonic Blues Machine staat 3 november op het Lighttown Blues Festival in het Klokgebouw, Eindhoven.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.