Supersonic Blues Machine, Mike Zito en Kenny Wayne Shepherd op nieuw Eindhovens bluesfestival

Supersonic Blues Machine

Het Klokgebouw in Eindhoven is op vrijdag 3 november het decor van een nieuw festival, Lighttown Blues genaamd. Supersonic Blues Machine (featuring Eric Gales & special guest), Mike Zito, Kenny Wayne Shepherd, Layla Zoë, Aaron Keylock, Revel In Dimes en Hoodoo Monk zullen die avond een van de twee aanwezige podia beklimmen.

Afsluiter van Lighttown Blues is de Amerikaanse formatie Supersonic Blues Machine, die als spil bluesrocker Lance Lopez, producer/bassist Fabrizio Grossi en drummer Kenny Aronoff heeft. Vorig jaar kwam van de heren nog het goed onthaalde album West Of Flushing, South Of Frisco uit. Mark Zito is een rijzende ster in de bluesrockwereld. De jonge singer-songwriter Kenny Wayne Shepherd Bracht in 1995 zijn eerste album uit. Drie van zijn platen behaalden een platina status in de Verenigde Staten

In totaal zullen er acht bands optreden tijdens het nieuwe bluesfestival. Reguliere kaarten kosten € 39,-, maar er zijn ook speciale VIP-tickets verkrijgbaar. De voorverkoop is vandaag gestart.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.