Video: Liam Gallagher en Roger Daltrey zingen My Generation

The Who

In de categorie ‘leuke samenwerkingen’: Roger Daltrey en Liam Gallagher stonden onlangs samen op het podium in een uitzending van het Britse programma TFI Friday. De beelden zijn hieronder te bekijken.

De zangers van The Who en Oasis, twee van de bekendste bands uit de Britse popgeschiedenis, waren afgelopen vrijdag niet de enige bekende gezichten in het televisieprogramma. Het duo kreeg namelijk ondersteuning van Ian Broudie (bekend van The Lightning Seeds), voormalig Oasis-gitarist Paul ‘Bonehead’ Arthurs en een drummer die eerder al bij zowel Oasis als The Who op het podium stond: Zak Starkey (de zoon van Ringo Starr). Deze gelegenheidsformatie bracht het inmiddels vijftig jaar oude My Generation van The Who ten gehore, zoals je hieronder kunt beluisteren.

Daltrey staat op donderdag 2 juli met The Who-collega Pete Townshend in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vorige maand bundelden de heren hun krachten met niemand minder dan Bruce Springsteen, die in New York een prijs overhandigde aan Townshend. Daarbij speelden ze de hits Won’t Get Fooled Again en, wederom, My Generation.

Foto: Willem Schalekamp
The Who in Ziggo Dome, 5 juli 2013

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.