Win kaarten voor Melanie in Patronaat

Woodstocklegende Melanie komt voor zeven shows naar Nederland. De zangeres treedt o.a. op in Patronaat, Haarlem, op 18 december. Wil jij hierbij zijn? Lust For Life mag 2×2 kaarten verloten.

An Evening With Melanie staat geheel in het teken van het vijftigjarig jubileum van de zangeres. Melanie werd in 1969 gedoopt tot The First Lady Of Woodstock. Later heeft ze ook de bijnaam The Female Bob Dylan gekregen. De hits uit haar carrière en de verhalen achter deze bijnamen komen aan bod tijdens de aankomende tour. Speciaal voor deze gelegenheid zal haar zoon Beau-Jarred haar begeleiden op de gitaar.

De zangeres begon haar carrière in de jaren zestig, maar bereikte haar eerste succes in 1969 met de song Bobo Party. De singer-songwriter scoorde daarna hits met onder meer Brand New Key, Ruby Tuesday, What Have They Done To My Song Ma en Lay Down (Candles In The Rain). De laatstgenoemde single is gebaseerd op haar optreden op Woodstock in 1969. In Nederland werd vooral het nummer Beautiful People een succes. Hierover vertelde Melanie aan Lust For Life: “Mij is vaak gevraagd hoe dat Nederlandse succes zo kon gebeuren, maar het antwoord blijf ik je schuldig. Ik weet het ook niet! Ik schrijf het graag toe aan de boodschap van tolerantie en ik zie Nederland als een zeer tolerant land.”

Kans maken op kaarten voor Melanie? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Melanie en laat weten waarom jij erbij moet zijn.

Foto: Maddy Miller

3 Reacties

 1. Bert de vries 24 september 2019 Reageer

  Ik ben er niet bij geweest helaas ,draaien thuis alleen maar muziek uit ie tijd via spotify
  Gelukkig oneindig
  Vandaar dat ik er met mijn vrouw bij wil zijn
  Ook naar de theater voorstellingen geweest van Woodstock
  De Nederlandse en Engelse. , Top

 2. Cissy Dusee 24 september 2019 Reageer

  Hoi redactie LFL,

  Melanie Safka-Schekeryk, 1 van de grootste zangeressen met nog steeds een prachtige stem (heb ik me in laten fluisteren) die niets heeft ingeboet in de afgelopen 50 jaar. Wel dat willen mijn muziekmaatje en ik graag bevestigd zien in De Patronaat. Recensie verzekering..
  Gr.

 3. Frans 25 september 2019 Reageer

  Absoluut groot fan in de 70s. Tot teleurstelling van mijn moeder die de “zangeres zonder stem” niet zo kon waarderen. Maar met haar poster boven mijn bed en de lp op mijn mono pick upje garantie voor menig uurtje muziek genot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.