Win tickets voor Sass Jordan in Q-Factory

Sass Jordan behoort zonder twijfel tot de meest geliefde Canadese rockzangeressen ooit. Op vrijdag 10 mei treedt ze op in Q-Factory, Amsterdam en wij mogen niet alleen tickets weggeven, maar ook een vip-pakket – inclusief meet & greet. Kans maken? Lees dan snel verder!

De in Groot-Brittannië geboren Sass Jordan debuteerde in de jaren tachtig, maar brak in 1992 pas echt door dankzij haar hitplaat Racine. In hetzelfde jaar leverde ze ook een bijdrage aan de meest succesvolle soundtrack aller tijden: voor de kaskraker The Bodyguard nam ze het lied Trust In Me op, een duet met de legendarische Joe Cocker. Sindsdien maakte de zangeres met de machtige stem nog vijf goed ontvangen platen op. Live is ze op haar allerbest, zoals ze in 2016 nog maar eens bewees tijdens het festival Ribs & Blues.

Lust For Life mag in samenwerking met Q-Factory een wel heel bijzondere prijs verloten: een vip-pakket, met naast 2 tickets voor de show op 10 mei ook een meet & greet en fotomoment met Sass, een vip-lanyard en een gesigneerde vinylsingle van het nummer Tell Somebody. Wil jij kans maken? Stuur dan het antwoord op onderstaande vraag in een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Sass Jordan. Succes!

In de jaren negentig nam Sass Jordan samen met een legendarische gitarist een nummer op voor een tributeplaat voor Jimi Hendrix. Welke gitarist bedoelen we en welke Hendrix-song coverden zij?  

3 Reacties

 1. Han bosman 16 april 2019 Reageer

  Zou er graag heen gaan met vrouwtje verjaardags kadootje was 8 mei jarig

 2. Els 17 april 2019 Reageer

  Komt mijn mail aan bij jullie? Ik krijg melding van niet namelijk…..

 3. Andre Ruster 17 april 2019 Reageer

  Hallo, Jullie spamfilter staat zo ingesteld dat-ie geen email kan ontvangen van onbekende (?) emailadressen. In ieder geval onze email met de goede oplossing wordt gebounced. Jammer, had graag gewonnen.
  Oplossing: het nummer ‘Spanish castle magic’ met Carlos Santana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.