Win de dvd 50 Years Abbey Road Live At Ziggo Dome van The Analogues

Om het vijftigjarig jubileum van de Beatles-albumklassieker Abbey Road te vieren, voerde de veelgeprezen Nederlandse formatie The Analogues het meesterwerk vorig jaar integraal uit in Ziggo Dome. Een registratie daarvan verschijnt op 27 november op dvd. Wij mogen drie exemplaren verloten! Winnen? Lees hieronder hoe je kans maakt.

The Analogues wordt geprezen om de nauwkeurige arrangementen van het werk van The Beatles. Zo oogstte de band de afgelopen jaren al succes met spectaculaire uitvoeringen van onder meer Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band en The White Album. In 2019 was het toen vijftig jaar oude Abbey Road aan de beurt. Compleet met een uitgebreid orkest en het originele instrumentarium bracht The Analogues het laatst opgenomen Beatles-album tot leven in een uitverkochte Ziggo Dome.

In hetzelfde jaar vertelde Bart van Poppel, multi-instrumentalist en zanger van The Analogues, in Lust For Life dat hij tijdens het uitwerken van de partijen op details stuitte die hem niet eerder waren opgevallen: “Abbey Road was als geheel een tamelijk complex album om uit te zoeken. Het was de eerste plaat waarbij The Beatles acht sporen ter beschikking had en de mogelijkheden die dat bood werden optimaal benut. Je hoort dat bijvoorbeeld terug in de koortjes van songs als Because en Sun King. Het is ook een heel modern klinkend album. Al heel erg jaren zeventig.”

The Analogues bewees in Amsterdam dat Abbey Road nog niets aan zeggingskracht heeft ingeboet, zoals ook de nieuwe dvd 50 Years Abbey Road Live At Ziggo Dome nog maar eens onderstreept. Regisseur Marcel de Vré legde de show van 5 oktober 2019 vast en de schijf bevat ook twee bonustracks en een exclusief kijkje achter de schermen. In een persbericht meldt de band: “Een onzeker en teleurstellend jaar hopen we met de release van dit (nog niet eerder uitgezonden) concert toch hoopvol af te sluiten. Dat we maar snel weer met duizenden tegelijk van zo’n avond mogen genieten! Tot die tijd moeten we het nog even met deze dvd doen.”

50 Years Abbey Road Live At Ziggo Dome verschijnt op 27 november en is hier al te bestellen. Wij mogen drie van deze dvd’s verloten onder onze lezers! Wil jij kans maken? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Analogues en wie weet maken we jou blij met een exemplaar!

15 Reacties

 1. Chris van Laaren 24 november 2020 Reageer

  prijsvraag: Analogues

 2. Jan Gramsbergen 24 november 2020 Reageer

  Wanneer je de Analogues eenmaal hebt gezien dan snap je pas wat je gemist hebt in de jaren dat je de Beatles albums draaide zonder ze live te kunnen zien.

 3. Henny vd Vijfeijken 25 november 2020 Reageer

  jammer dat 2 concerten niet zijn doorgegaan, het eerst volgende is in september volgend jaar.
  ik kijk er naar uit!

 4. Carla 25 november 2020 Reageer

  Superleuke winactie!

 5. Roos W 25 november 2020 Reageer

  Leuk, ik doe graag mee

 6. Yvonne 25 november 2020 Reageer

  Na een aantal keer in het Luxortheater, een unieke sessie in Londen in DE beroemde studio en nu nog steeds wachten op de Ziggodomevoorstelling ben ik heel benieuwd naar deze DVD. Zou erg leuk zijn!!

 7. J Rosbach 25 november 2020 Reageer

  Ik heb ze 2 keer gezien kreeg kippenvel was fantastisch er zijn geen betere

 8. Grietje 26 november 2020 Reageer

  Topactie!

 9. Gerard Groot Hulze 26 november 2020 Reageer

  Als fan moet je wel veel geduld hebben .. maart 2019 wordt maart 2021 (Nijmegen)…. Ziggo inschrijving hello goodbye was september 2019, concert gepland september 2021…. Lennon Utrecht nov 2020 idem ,,,,, revolver ? ….. niemand kan er helaas iets aan doen …..we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Gelukkig heb ik de tv-documentaires en de uitgebrachte dvd-s nog ….. deze dvd zou een leuk goedmakertje zijn voor al het wachten en investering

 10. Marian B 26 november 2020 Reageer

  Ik ken iemand die ik hier heel blij mee kan maken. Daarom maak ik graag een kansje.

 11. Chris Sijp 1 december 2020 Reageer

  Goedemorgen LFL Magazine,
  Ik doe mee met jullie prijsvraag,ikwasg een kans.

 12. bert 1 december 2020 Reageer

  goeie actie ik doe graag mee

 13. jessie 1 december 2020 Reageer

  Ik heb ze live gezien en gehoord fantastisch zeker doe ik mee

 14. Anton de Jong 24 december 2020 Reageer

  Ik ben er bij geweest op 27 november in de Ziggo Dome. Lijkt me heel leuk om dat optreden nog eens terug te zien. Het was fantastisch!

 15. Mar Berger 31 december 2020 Reageer

  Fantastisch!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.