Win kaarten voor Bospop (actie)

zz-top-bospop

Lust For Life is dit jaar natuurlijk weer mediapartner van Bospop, het festival dat inmiddels garant staat voor drie dagen vol goede muziek en gezelligheid. Vorig jaar werd de veertigste editie op memorabele wijze gevierd en ook deze keer kun je je verheugen op een indrukwekkende line-up, met als headliners Simply Red, Porcupine Tree en Zucchero. Wij mogen 3×2 weekendkaarten verloten!

Naast de hierboven al genoemde publiekstrekkers treden van 7 t/m 9 juli nog veel meer artiesten op in het Limburgse Weert. Zo is er het nodige gitaargeweld van Joe Bonamassa en ZZ Top-frontman Billy Gibbons, zorgen de mannen van Live voor jeugdsentiment bij de dertigers en veertigers onder ons en wordt het je onmogelijk gemaakt om stil te staan bij Nile Rodgers en zijn Chic. En ach, nu we toch mooie namen aan het opsommen zijn: ook o.a. Riverside, Rag’N’Bone Man, The Waterboys, Southside Johnny & The Asbury Jukes, The Analogues en de onlangs in LFL uitgelichte band The Damn Truth staan op het affiche. Bekijk het complete progamma hier.

In samenwerking met Bospop mogen we 3×2 tickets weggeven. Wil jij erbij zijn op 7, 8 en 9 juli? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Bospop en vertel ons waarom jij dit festival niet mag missen!

Foto Billy Gibbons door Luuk Denekamp

12 Reacties

 1. Bert Mulder 23 mei 2023 Reageer

  Dit is HET festival waar je bij wilt zijn. En wat een line-up, daar kun je alleen van dromen, deze mee te maken. Alles wat top is, is erbij.

 2. Peter Kleingeerts 23 mei 2023 Reageer

  Hele goede line up.Pink pop valt hierbij in het niets.Zou geweldig zijn om er heen tegaan

 3. Loe Horstermans 23 mei 2023 Reageer

  Bospop zit in mijn bloed …

 4. Willem van Rijswijk 24 mei 2023 Reageer

  Zou een verrassing voor mijn vriendin zijn om eindelijk Simpy Red te kunnen zien. Voor de rest ook allemaal toppers.

 5. Linda 25 mei 2023 Reageer

  Het muziekaanbod past goed bij mijn leeftijd (ja echt dus) en fantastische namen en artiesten die ik nog nooit live heb zien optreden.

 6. Patricia van Dijck-Strik 26 mei 2023 Reageer

  Wat zou het leuk zijn als ik met mijn man en/of onze zoon naar Bospop zou kunnen na maanden van ziekte dit jaar (bijna het hele jaar al). Ik ben nu nog herstellende en aan het wachten op een revalidatietraject, maar dat kan nog wel even duren. Een bezoek aan Bospop zou een hele leuke afleiding zijn na en tussen al de ziekenhuisbezoeken en doktersbezoeken door.

 7. anscaenen 28 mei 2023 Reageer

  Zou dat effe gaaf zijn ik ga vast duimen

 8. Marie elet 28 mei 2023 Reageer

  Graag deelnemen aan lopende winactie. vindt ik leuke prijzen.Bedankt. Marie Elet

 9. ivo raes 29 mei 2023 Reageer

  Graag deelnemen aan de lopende actie. ivo Raes frambozen1953@gmail.com

 10. Truong 29 mei 2023 Reageer

  De meest legendarische artiesten gezien op Bospop, Santana, ZZ-top, Neil Young, wat een genotsfestival en uniek in zijn soort!

 11. ivo raes 4 juni 2023 Reageer

  Graag deelnemen aan deze wedstrijd. Bedankt

 12. Mark Ever 6 juni 2023 Reageer

  Dit is een prachtig festival met geweldige artiesten waarmee ik mijn vader in het zonnetje wil zetten door er samen met hem heen te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.