Win kaarten voor de film Roger Waters: Us + Them

Rond de release van het album Is This The Life We Really Want? startte Roger Waters in 2017 zijn indrukwekkende Us + Them Tour, die hem vorig jaar ook naar de Amsterdamse Ziggo Dome bracht. De voormalige Pink Floyd-muzikant liet de shows vastleggen en het resultaat daarvan is in oktober in Nederlandse bioscopen te bewonderen. Wil jij deze unieke ervaring niet missen? Lust For Life mag kaarten weggeven!

Voor Us + Them, zoals de film heet, werkte Waters samen met regisseur Sean Evans, die in 2014 ook de veelgeprezen documentaire Roger Waters: The Wall maakte. De nieuwe concertregistratie heeft een Nederlands tintje, want de opnames werden gemaakt tijdens de door critici bejubelde shows in de Ziggo Dome vorig jaar. Daar kwam een groot aantal Pink Floyd-klassiekers en werk van zijn nieuwste album voorbij, ondersteund door flink wat visueel spektakel. Zo werd het publiek overdonderd door een nagebootste Battersea Power Station, een door de zaal rondzwevend varken en een lichtshow.

Kinepolis vertoont Roger Waters: Us + Them op 2 en 6 oktober in verschillende Nederlandse zalen (klik hier voor meer informatie). Lust For Life mag kaarten verloten voor de vertoningen in de Laser ULTRA-theaters in Utrecht, Dordrecht, Almere en Enschede. Winnen? Mail dan het antwoord op de onderstaande vraag naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Us + Them en maak kans!

Dit jaar werd Roger Waters heel even herenigd met zijn oude Pink Floyd-collega Nick Mason tijdens een concert van laatstgenoemde. Welk nummer speelden zij die avond?

10 Reacties

 1. Loe horstermans 29 juli 2019 Reageer

  Set the controls

 2. René van Es 29 juli 2019 Reageer

  Set the controls for the heart of the sun.

 3. Alfred Mulder 29 juli 2019 Reageer

  Set the controls for the heart of the sun.

 4. Patricia 29 juli 2019 Reageer

  Set the controls for the heart of the sun.

 5. Monique molenaar 29 juli 2019 Reageer

  Comfortabele nump

 6. Jay 30 juli 2019 Reageer

  Set the controls..etc

 7. Henk 30 juli 2019 Reageer

  set the controls for the heart of the Sun

 8. Robert Wijnolst 30 juli 2019 Reageer

  Set the controls for the heart of the sun

 9. gerrie peters 2 augustus 2019 Reageer

  Set the controls for the heart of the sun

 10. Joost Scholten 8 augustus 2019 Reageer

  Set the controls for the heart of the sun.❤️☀️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.