Win kaarten voor Paaspop!

De festivals zijn weer in aantocht en zoals elk jaar wordt het seizoen afgetrapt met Paaspop, dat van 19 tot en met 21 april plaatsvindt in Schijndel. Tijden de komende editie van het grootste feestje van Brabant maken uiteenlopende namen als Within Temptation, Dropkick Murphys, Rowwen Hèze, Claw Boys Claw en White Lies hun opwachting. Lust For Life mag 2 tickets verloten! Kans maken? Lees snel verder.

Het festival wist vorig jaar een recordaantal bezoekers te trekken, mede dankzij een uiterst diverse line-up met onder meer Lust For Life-naamgever Iggy Pop. “Er zullen weinig mensen zijn die een beter Pasen hebben gehad dan degenen die hierbij aanwezig waren”, schreven we in ons verslag van dat geslaagde weekend. Het programma van de komende editie is nog niet volledig bekend, maar met namen als Within Temptation, Dropkick Murphys, Heideroosjes, De Staat en Claw Boys Claw belooft Paaspop 2019 alvast weer een prachtige editie te worden. Een overzicht van de tot nu toe bevestigde acts kun je hier vinden.

Wil jij er dit jaar ook bij zijn? Lust For Life mag 1×2 tickets verloten! Stuur om kans te maken een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Paaspop 2019 en laat ons weten waarom jij dit feestje niet mag missen.

8 Reacties

 1. ivon van nunen 27 februari 2019 Reageer

  Ik heb zelf geen geld om leuke dingen te doen en zou het fijn vinden als mijn 2 kinderen eens weg konden gaan naar een festival
  Ze zijn 21 en gaan niet dikwijls weg omdat het zo duur is

  • ivon van nunen 27 februari 2019 Reageer

   Zou goed zijn als de kinderen er eens uit konden
   Ik ben reuze trots op hoe en wat ze doen

 2. Anouk 1 maart 2019 Reageer

  Ďag. Ik reageer ook nog er mail. Ik heb na 3 jaar ziekte en ellende sinds kort èindelijk mijn Lust doe life terug en ik wil zoooooo graag een heel groot en goed feestje vieren!

 3. Anoniem 1 maart 2019 Reageer

  For ( spellingcontrole #@=!!)

 4. Marlies 3 maart 2019 Reageer

  Ik ga de laatste tijd niet veel het huis uit en zou graag met mijn broer een leuke dag willen hebben omdat hij zoveel voor mij doet en ook eens verwend mag worden

 5. Maria 5 maart 2019 Reageer

  Na kilo’s paasknutsels, eieren verven en paastakken versieren, klinkt een weekend samen met mijn man er tussenuit mij als (paar)muziek in de oren.
  En de kinderen? Nou die zullen superslim zijn om bij hun opa en oma te mogen logeren in hun ‘droomtoren’. Happy Easter!

 6. Sandra 6 maart 2019 Reageer

  Waarom ik het zou moeten winnen?
  Dat is een vraag waar ik niet lang over hoef na te denken.
  Ik wil heel graag deze kaartjes winnen omdat ik nog nooit naar een festival ben gegaan en het mij super gaaf lijkt, ik zou echt maximaal genieten van alles. Ook ben ik erg fan van de artiesten die komen. Jullie zullen totaal geen spijt krijgen als ik de kaartjes krijg. Ik zou er met mijn hele hart van genieten!!!
  lieve lust for life jullie maken mijn life nog leuker met deze kaartjes ;)

 7. Mart j____________________ Klok 14 maart 2019 Reageer

  geen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.