Win kaarten voor Stones Sessions in Q-Factory

Ter ere van vijftig jaar Let It Bleed van The Rolling Stones treedt tributeband Stones Sessions op vrijdag 13 december op in Q-Factory, Amsterdam. Wil jij hierbij zijn? Lust For Life mag 3×2 kaarten weggeven!

Op deze avond speelt Stones Sessions alle songs van Let It Bleed. Ook de beste nummers uit de setlist van de Amerikaanse Stones-tournee uit 1969 zijn niet te missen. Daarnaast worden op een groot scherm filmbeelden van de band getoond en voor de fans is er zelfs een Stones-markt.

Vijftig jaar geleden maakte The Rolling Stones een van de meest legendarische albums uit de geschiedenis van de band. Let It Bleed is de eerste plaat waar Brian Jones’ opvolger Mick Taylor te horen is. Het bevat de succesvolle nummers Gimme Shelter en You Can’t Always Get What You Want, stond hoog in de hitlijsten en bereikte in meerdere landen de platinastatus.

Stones Sessions is een tributeband bestaande uit vijf muzikanten van Nederlandse bodem. Deze rockers reizen sinds 2017 van concertzaal naar concertzaal met een rijke show waarbij de onvergetelijke Stones-wereldhits en gitaarriffs centraal staan.

Wil jij bij dit optreden aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. ‘Stones Sessions’ en maak kans.

2 Reacties

  1. Jacqyeline de Waal 24 november 2019 Reageer

    Lijkt me echt super leuk hoor

  2. Gerard Veldhuijs 25 november 2019 Reageer

    Gaaf direct meegedaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.