Win kaarten voor Tribute To Woodstock

Het zal geen enkele muziekliefhebber ontgaan zijn: dit jaar is het een halve eeuw geleden dat Woodstock, het meest iconische festival uit de popgeschiedenis, plaatsvond. Op zaterdag 1 juni wordt uitgebreid stilgestaan bij deze historische gebeurtenis tijdens Tribute To Woodstock in het Noord-Brabantse Loosbroek-Bernheze. Wil jij kaarten winnen? Lees hieronder hoe je kans maakt!

Tijdens Tribute To Woodstock treden tien tribute-acts op die een ode brengen aan artiesten die vijftig jaar geleden onvergetelijke optredens gaven op Woodstock. Zo zingt Déjà Vu werk van het legendarische viertal Crosby, Stills, Nash & Young, treedt Julian Sas in de voetsporen van Jimi Hendrix en krijgen ook Grateful Dead, Santana, The Band, Creedence Clearwater Revival, The Who, Janis Joplin en Joe Cocker het eerbetoon dat zij verdienen. Extra bijzonder is de set van Hundred Seventy Split (foto), met een heuse Woodstock-veteraan in de gelederen: bassist Leo Lyons stond als lid van Ten Years After in 1969 immers op het originele festival!

Wil jij dit ultieme eerbetoon aan Woodstock niet missen? Lust For Life mag vrijkaarten weggeven! Stuur om kans te maken een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Tribute To Woodstock, met het antwoord op onderstaande vraag:

Drie van de hierboven genoemde Woodstock-acts waren niet te zien in de ‘director’s cut’ van Michael Wadleighs beroemde Woodstock-documentaire. Welke drie bands bedoelen we?

4 Reacties

 1. Edward Snoek 21 mei 2019 Reageer

  Dat zijn Grateful Dead, the Band en CCR.

 2. Jan Wiggers 22 mei 2019 Reageer

  Zou een mooi verjaardagscadeau zijn op de dag dat ik 65 wordt.
  Niet te zien waren Grateful Dead, The Band en Creedence Clearwater Revival.

 3. jacqueline de Waal 23 mei 2019 Reageer

  Wauwwie dat zou echt geweldig zijn samen met mijn vriendin Ingrid

 4. Sonja van den Beemd 24 mei 2019 Reageer

  t antwoord is: The Grateful Dead, Creedence Clearwater Revival en Janis.

  Zou echt te gek zijn om deze prijs te winnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.