Win kaarten voor Kenny Wayne Shepherd of Wild Romance

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van Q-Factory organiseert het muziekmakerscentrum deze maand een open dag en een foto-expositie. Ook komt er natuurlijk een aantal fantastische optredens aan. Ter ere van het jubileum mag Lust For Life 2×2 kaarten weggeven voor zowel Wild Romance als Kenny Wayne Shepherd.

Q-Factory biedt repetitie- en opnameruimtes aan muzikanten, acteurs en dansers. Ook heeft het gebouw een café/restaurant en zit er sinds juni 2017 op de derde en vierde verdieping een hotel. Daarnaast zijn er drie podia, waar zowel nationale als internationale muzikanten regelmatig te vinden zijn.

Ter ere van Herman Broods verjaardag komt de iconische rockband Wild Romance op 2 november naar Q-Factory, waar ook de releaseparty van de nieuwe live-lp van de groep wordt gevierd. Wild Romance, vooral bekend als begeleidingsband van Brood, kwam vorig jaar nog met het album No Time. Tussendoor traden de mannen maandelijks op bij Giel Beelen. Deze Veronica-opnames zijn samengebracht op een nieuwe plaat.

Bluesrocker Kenny Wayne Shepherd behaalt al jaren grote successen. Zo heeft de man onder andere opgetreden met Aerosmith, The Rolling Stones en Bob Dylan. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog eens vijf Grammy-nominaties ontvangen. Shepherd komt met zijn nieuwe album The Traveler op 4 november naar Nederland.

Lees hier meer over het vijfjarig jubileum van Q-Factory. Wil jij kans maken op kaarten voor Wild Romance of Kenny Wayne Shepherd? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Q-Factory en laat ons weten welke van de twee shows je wilt bijwonen.

Foto Kenny Wayne Shepherd: Joke Schot


0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.