Win tickets voor Bishop Gunn in De Helling!

Met hun goudeerlijke, soulvolle bluesrock sleepte Bishop Gunn al jubelende reacties binnen in Amerika, onder andere van het blad Rolling Stone. Nu is Europa aan de beurt! Op zondag 3 maart treden de heren voor het eerst op in Nederland tijdens een concert in De Helling, Utrecht. Maak hier kans op kaarten èn een exemplaar van het album Natchez.

De titel van dat album verwijst naar het stadje in Mississippi waar Bishop Gunn vandaan komt. De songs werden onder meer opgenomen in de legendarische Muscle Shoals Sound Studio en FAME Studios, met als resultaat een prachtplaat die door Rolling Stone werd omschreven als ‘een perfecte samensmelting van Nashville en Muscle Shoals’. Bishop Gunn toerde de afgelopen tijd met grote namen als Slash, Lynyrd Skynyrd en The Marcus King Band, maar de band heeft tijdens de komende show in Utrecht zijn eigen support act: de Nederlandse rootsband Dawn Brothers!

Wil jij de band op 3 maart live zien? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Bishop Gunn en laat ons weten waarom je dit concert niet mag missen. We verloten 3×2 kaarten en twee van de winnaars krijgen er ook de cd Natchez bij.

Foto: Anthony Scarlati

1 Reactie

  1. Yvonne Batelaan 16 februari 2019 Reageer

    Brian Downey

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.